Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt.

Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

                                   Ook de Klavierschippers doen mee

Accordeon orkest de Klavierschippers bestaat 40 jaar. Regelmatig treden wij op in verzorgingstehuizen.

Het orkest bestaat nu uit 14 accordeonisten waarvan 1 de elektronische basaccordeon bespeelt met ondersteuning van een drummer, keyboardspeler en soms een zangeres. Het geheel onder leiding van dirigent Wim Notenboom die ook het programma aan elkaar praat. Het repertoire is erg gevarieerd en wordt aangepast voor elk soort optreden. Wij spelen graag voor een publiek met herkenbare muziek om de ouderen een fijne middag of avond te bezorgen.

Met een bijdrage van de Rabobank kunnen wij dit blijven doen en onze eenvoudige geluidsinstallatie vernieuwen.

Start stemperiode – 4 oktober

Vanaf nu kun je als je een Rabobank rekening hebt en ook lid bent van die bank een stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.

Einde stemperiode – 25 oktober

Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Geef een reactie